Zoneterapi er til dig der ønsker øget velvære og vil have mere energi.

Til dig som har en eller flere ubalancer og kan mærke at et eller andet er galt, men ikke helt ved hvad det er. Eller du lider af en sygdom og vil forsøge at ændre på situationen. Zoneterapi kan have en effekt på lidelsen, og evt. Vil medicinforbrug kunne nedsættes efter samråd med lægen. Eller til dig der har et stresset arbejde og trænger til et hvilerum, hvor du får opmærksomhed, og forkæler dig selv.

Om Zoneterapi

Zoneterapi tager udgangspunkt i det holistiske menneskesyn d.v.s. At kroppen opfattes som en helhed, hvor mange faktorer spiller ind på sundhed og sygdom. Derfor tager en behandling højde for flere faktorer end blot “den ømme plet”.

Zoneterapien hjælper kroppen tilbage mod balance. Men hvis en ubalance påvirker kroppen meget, er stimulering af fødderne ikke nok. Ofte er det nødvendigt at ændre livsstil d.v.s. fødeindtagelse, daglige rutiner, fysisk adfærd o.s.v. Zoneterapi er en behandlingsform, hvor trykbehandling af fødderne giver en stabiliserende effekt på væv og organer overalt i kroppen. Hvis du fx har problemer med forstoppelse, vil jeg kunne mærke og påvirke det ved at behandle på fodens reflekspunkt for tyktarmen. Som regel skal der flere behandlinger til for at få genoprettet en balance. Børn kan også have ubalancer, og zoneterapi har vist sig at have god effekt på bl.a. Kolik og astma.

Fysiologien bag

Det der sker under en zoneterapibehandling er, at næringsstoffer og ilt flyder til det område der stimuleres og affaldsstoffer transporteres bort. Affaldsstoffer er et restprodukt fra den forbrænding/afgiftning, der konstant foregår, når kroppen nedbryder det vi indtager. Denne proces skaber større balance i kroppen.

Livsenergi, er den kraft vi kan opleve, bevidst som ubevidst, strømme igennem os. Denne energi bliver påvirket af behandlingen. Højt niveau af livsenergi, er tydelig for dig i de perioder, hvor du stråler og får mange komplimenter. Det er de perioder, hvor arbejdet flyder frit fra hånden, hvor du har kraft/vitalitet og kan overskue din verden, og hvor handling skaber mere energi end den tager. Livsenergien kan være blokeret i kroppen, og du mærker det bl.a. Ved træthed, uoplagthed, smerte og sygdom. Zoneterapi kan skabe balance i systemet igen, hvor der er en blokering/ubalance. Derfor er samtale også en vigtig del af behandlingen. At få sat ord på den manglende energi er en vej til at få løst op for ubalancen. Jeg lægger meget vægt på det psykigske energiarbejde da min overbevisning er at mange psykiske ubalancer manifesterer sig fysisk. reflekspunkterne kan være med til at finde ubalancerne og derved kan vi i samarbejde arbejde på at få forløst problematikken. Angst og stress er et af mine focusområder.

Vigtigt!

Behandling igangsat af din læge må ikke ophøre uden aftale med lægen. Akutte infektioner, der kræver operation eller antibiotika, og svært psykisk syge skal behandles af en læge. Dette vil altid være noget jeg spørger til og vil forsøge at få dækket som led i behandlingen.

Om TantraCentret

Med base i Østjylland, lever vi for at udbrede tantrisk livsfilosofi. Igennem tantramassage, foredrag, workshops, kurser og forløb, kan du fordybe dig mere i tantra fra hjertet.

Let Love flow