TTantraLab er et forløb der kører igennem et halvår. Vi mødes en weekend og efterfølgende en aften hver anden uge.

Intentionen med denne gruppe, er at deltagerne lærer hinanden dybere at kende, hvilket øger tilliden og sårbarheden. Det skulle gerne lægge fundamentet til at tudre åbne sig selv, mere og dybere.

Hvad laver man?

Dette efterår er fokus på intention, følelser og tilknytning, på engelsk også kalder human empowerment.

Vi lover dig at du vil blive udfordret på den du er, vi vil grine, græde og holde dig fast i at tage dig selv seriøst. Vi vil bruge alle værktøjer i din process, såsom berøring, playfullnes, sanselig kontakt, meditation, samtale, stilhed,  sammenhold, nøgnehed, dans, alenetid, plus hvad der ellers findes nødvendigt. Vi arbejder tantrisk med hele kroppen, både med og uden tøj på.

Ud over at sætte ord på hensigten med diverse øvelser og hvad der fylder indeni, så arbejder vi med massage af hele kroppen og intentionen bag den berøring der er. Vi går dybere i triggerpunkter for at åbne kroppen, finder styrken i at tumle rundt med hinanden for at finde styrke.

Der udleves intet direkte seksuelt når gruppen er samlet, dog arbejder vi med den seksuelle energi.

Kan jeg deltage?

Alle skal godkendes til at deltage, før de tilmelder sig. Hvis du tilmelder dig uden at have snakket med, eller skrevet med Kelvin (se nedenfor), så vil jeg tage kontakt til dig, for at få en snak om du er klar.

Alle der ikke før har være i forløb ved os, skal bestille en Tantramassage først, så vi dermed får en god fornemmelse af hvem du er og hvad du står i lige nu. Bestilling sker via hjemmesiden og du får denne massage til 800kr, med mindre du selv vælger ikke at deltage.

ALLE skal skrive en status på hvor i livet du befinder dig, hvad der udfordre dig, din erfaring med tantra eller anden selvudvikling, samt personlige data. Dette skal fylde 1/2 til 2 A4 sider og være os i hænde 3 dage før opstartsweekenden.

Er I et par, skal vi have en snak med jer begge inden opstart. I vil skulle lave øvelser med andre i gruppen, dog kan de mest intime øvelser godt prioriteres at I gør sammen.

Detaljer

Intro aften: 4/9 kl 18.30 - 22.00

Weekend: uge 37 (14/9 kl 18-22, 15/9 kl 9-22 og 16/9 kl 9-16)

Tirsdag i lige uger kl 18.30 - 22.00 (4/9, 18/9, 2/10, 16/10, 30/10, 13/11, 27/11 & 11/12)

Min 16 deltagere (8 af hvert køn)

Adresse: BuddhiHouse, Rudolfgårdsvej 19, 8260 Viby

Kurset kan afholdes på engelsk, hvis der er deltagere der ikke forstår dansk

Priser

Intro aften alene: 250kr

Hele forløb incl intro aften: 3.600kr (2.700kr for støttemedlemmer)

Depositum: 500kr

Støttemedlemmer (i hele efteråret): 25% rabat

Tilmelding og spørgsmål

Tilmelding: https://bookeo.com/buddhihouse?type=42550CNFAHH163114BD7AA

Skriv en email på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller ring på 23248182 for nærmere info.

Om TantraCentret

Med base i Østjylland, lever vi for at udbrede tantrisk livsfilosofi. Igennem tantramassage, foredrag, workshops, kurser og forløb, kan du fordybe dig mere i tantra fra hjertet.

Let Love flow