TTantric Living and Loving er en række workshops der introducere Tantra til dit normale liv.

Tantra bliver af mange opfattet som noget man skal have god tid til, hvilket kollidere i de flestes liv der består af arbejde, børn, sport, hobby og meget andet. Lad dig inspirere til, hvordan du tager bevidste valg i din hverdag, ved at genskabe forbindelsen mellem sind og krop, det er Tantra.

Tantra

Tantra har rødder i de østlige tanker der opstod for flere tusinde år siden, omkring meningen med livet, bevidsthed om det jeg gør og mener, hvad er det der gør at jeg er det menneske jeg er i dag og hvorfor er vores holdninger, ønsker og tanker forskellige, selvom vi stort set er ens.

Bevidstheden omkring det jeg gør og er, er netop baggrunden for disse workshops. Hvorfor står jeg i samme situation igen og igen, hvorfor er alle andre ikke enige med mig, hvorfor er det kun mig der er kan se lyset i det problem vi står i? Mange spørgsmål kunne stilles og det eneste svar du kan bruge til noget, ligger i dig selv; noglegange ligefor andre gange skal det arbejdes intest i længere tid.

Velkommen til det tantriske liv.

Undervisere

Det vil være Kelvin Varst fra TantraCentret der primært står bag undervisningen og dermed kan betragtes som hovedansvarlig for indhold og det praktiske. Dertil kommer gæsteundervisere, som nærmere beskrives under de enkelte workshops. Alle undervisere arbejder indenfor samme etik og rammer som beskrevet herunder.

Nogle undervisere kan være udenlandske, derfor kan nogle få dage være på engelsk.

Etik og ramme

Vi arbejder under samme etik og rammer som alle vores andre workshops, se links her til venstre.

  • Facilitatorer går ikke ind i øvelser på samme plan som deltagere
  • Nøgenhed kan forekomme, ingen bliver dog tvunget dertil med mindre du modtager en massage
  • Sex er hjemmearbejde og vil ikke blive direkte udført
  • Påvirkning af alkohol eller stoffer er ikke tilladt og du bliver udvist fra workshoppen

Overblik

Du behøver ikke at tage alle moduler eller følge en bestemt rækkefølge, dog vil der være visse forudsætninger for nogle af modulerne, hvilket står nærmere beskrevet under de enkelte moduler.

Overview

Kursus eller uddannelse

Du bestemmer selv om du ønsker at deltage i et enkelt kursus eller følge flere. Du kan også følge samme kursus flere gange, da indholdet vil være lidt forskelligt fra gang til gang, dog vil formålet med modulet være det samme og du kan sagtens dygtiggøre dig yderligere på samme modul. F.eks er der er i visse shamanistiske kredse en tradition for at hver gang man har lært en ny ting, f.eks fanget og redet sin første hest til, så skal man igennem en udrensning, da man er blevet et nyt menneske og nogle steder får man også et nyt navn.

Tager du alle moduler, har du muligheden for at få certifikat på dit forløb og kan arbejde med udbredelsen af Tantra på den måde der ligger dig på hjertet, med en velsignelse fra TantraCentret.

Om TantraCentret

Med base i Østjylland, lever vi for at udbrede tantrisk livsfilosofi. Igennem tantramassage, foredrag, workshops, kurser og forløb, kan du fordybe dig mere i tantra fra hjertet.

Let Love flow