TTantric Living and Loving er en række workshops der introducere Tantra til dig og din parter.

Tantra bliver af mange opfattet som noget man skal have god tid til, hvilket kollidere i de flestes liv der består af arbejde, børn, sport, hobby og meget andet. Lad dig inspirere til, hvordan du tager bevidste valg i din hverdag, ved at genskabe forbindelsen mellem sind og krop, det er Tantra.

Tantra

Tantra har rødder i de østlige tanker der opstod for flere tusinde år siden, omkring meningen med livet, bevidsthed om det jeg gør og mener, hvad er det der gør at jeg er det menneske jeg er i dag og hvorfor er vores holdninger, ønsker og tanker forskellige, selvom vi stort set er ens.

Bevidstheden omkring det jeg gør og er, er netop baggrunden for disse workshops. Hvorfor står jeg i samme situation igen og igen, hvorfor er alle andre ikke enige med mig, hvorfor er det kun mig der er kan se lyset i det problem vi står i? Mange spørgsmål kunne stilles og det eneste svar du kan bruge til noget, ligger i dig selv; noglegange ligefor andre gange skal det arbejdes intest i længere tid.

Velkommen til det tantriske liv.

Opbygning

Vi har valgt at gøre dette forløb fleksibelt for dig og din partner, så I kan nøjes med at tage en enkelt dag eller hele pakken. I vælger selv hvor dybt I vil gå og om I vil begrænse jer eller springe ud i det hele. Der er ingen af workshopsne der er afhængige af hinanden, men de underbygger hinanden, således at I får mere ud af at deltage i det hele.

Her finder du en beskrivelse af hver af de tre temaer:

Intimacy and Vulnerability (18. aug)

En af hjørnestene i et parforhold er evnen til at forblive sårbar, også selvom man er blevet såret. Veldokumenterede studier viser at netop sårbarhed er en af de ting der kendetegner forhold der virker lykkelige igennem hele livet, i forhold til de forhold der ender i brud. Vi arbejder med at finde dybere i vores sårbarhed overfor hinanden og at det er ok at blive såret ind imellem, det kan nemlig ikke undgås.

I kan arbejde med dette tema lørdag d. 18. august, samt en eller flere af Melting for Lovers aftenworkshops.

Touch and Sensuality (13. okt)

At mødes på en date og udvikle denne til et forhold er ret enkelt, hvis vi ser helt grundlæggende på det. Det vanskelige er tit at røre hinanden på en måde der virkelig kan mærkes helt ind i sjælden. Vi går helt ind i berøringens anatomi, sanser hinanden fysisk, for i sidste ende at smelte fysisk helt sammen. Vi siger ja og nej, vi leger med kroppen og undersøger det at give og modtage bevidst.

I kan arbejde med dette tema lørdag d. 13. oktober, samt en eller flere af Chill-Out aftenworkshops.

Trust and Control (24. nov)

Vi fødes med tillid til denne verden og ingen behov for at kontrollere, blot at være, lege med verden og dem der er omkring os. Igennem livets gang, mister vi tilliden til dem omkring os og behovet for kontrol øges, for nogen mindre end andre. Denne mekanisme forhindre os i at komme tæt med et andet menneske, da vi hele tiden skal være på vagt overfor hvad dette menneske gør og siger. Jo mere intimt et forhold man har til dette menneske, jo mere kontrol. Vi fokusere på dette og arbejder med bevidsthed omkring, hvilke steder du har tillid og hvilke du ikke har.

I kan arbejde med tema lørdag d. 24. november, samt en eller flere Kinbaku aftner og aftenworkshops

Etik og ramme

  • Facilitatorer går ikke ind i øvelser på samme plan som deltagere
  • Nøgenhed kan forekomme, ingen bliver dog tvunget dertil
  • Sex er hjemmearbejde og vil ikke blive direkte udført
  • Påvirkning af alkohol eller stoffer er ikke tilladt og du bliver udvist fra workshoppen

Praktisk

Adresse: BuddhiHouse, Rudolfgårdsvej 19, 8260 Viby

Priser

Lørdagworkshops enkeltvis: 800kr (600kr for støttemedlemmer) pr deltager

Lørdagworkshops alle tre: 2.000kr (1.500kr for støttemedlemmer) pr deltager

Der gives 10% rabat på Chill-Out, Melting for Lovers eller Kinbaku, ved deltagelse i den lørdagsworkshop med passende tema.

Der gives 25% rabat på parterapi hos Kelvin Varst ved at booke alle tre workshops i efteråret.

Tilmelding

Book jeres plads her: https://bookeo.com/buddhihouse?type=425509P3TTW163D44362D6

Book alle tre her: Skriv til os, så ordner vi det :-)

Spørgsmål

Ved spørgsmål eller kommentarer, skriv til info@tantracentret eller 2324 8182

Om TantraCentret

Med base i Østjylland, lever vi for at udbrede tantrisk livsfilosofi. Igennem tantramassage, foredrag, workshops, kurser og forløb, kan du fordybe dig mere i tantra fra hjertet.

Let Love flow