CConnection forbinder dig med et andet menneske.

Når to mennesker berører hinanden sker der en udveksling af energi, som er blandet sammen af vilje for at berøre og blive berørt. Denne vilje undersøges nærmere og igennem massage leges med forskellige måder at bevidstgøre den berøring jeg giver og modtager. Igennem sanselig berøring af hele kroppen aktiveres alle celler, dine muskler slapper af, og dit nervesystem overgår til en tilstand, hvor du giver slip på hovedets konstante tankemylder og forsvinder ned i kroppens mysterier.

Massagens anatomi

Når du modtager og giver massage på tantrisk vis, er det en massage der tager udgangspunkt i bevidst berøring. Du kan læse lidt mere om tankerne bag en professionel udført massage, hvordan du kan forberede dig som modtager og hvad du kan forvente. Læs her.

Denne workshop vil være første spadestik til den integration der naturligt opstår igennem intentionen bag ved Tantric Living and Loving pakken.

Indhold

Du kan forvente at blive berørt og berøre et andet menneske, både mentalt og fysisk. Vi vil arbejde med alt det grundlæggende, selve de teknikker der kan bruges, underøge hvad der fungere for dig og ikke gør.

Første aften vil vi skabe den nødvendige grounding i hvert enkel deltager, gennemgå de teorier der er og du vil opleve en professionel massage, som den kunne være udført.

Fredag ligger fokus på manden som modtager og kvinden som giver.

Lørdag ligger fokus på kvinden som modtager og manden som giver.

Søndag arbejdes videre med de lærte teknikker og hvordan disse kan arbejde sammen i et parforhold og hvordan man skal forholde sig til en professionel session.

Hvis du kommer med din partner, behøver I ikke at massere andre end jeres partner i løbet af workshoppen, med mindre I har aftalt på forhånd at I er åbne for dette. For dig der kommer alene, vil du skifte massagepartner i løbet af workshoppen og dermed få mulighed for at øve dig på flere mennesker. Der vil være lige mange kvinder og mænd på kurset.

Undervisere

Tantric Living and Loving - Tantric Power er ledet af Kelvin VARST og assisteret af Mette KJELDGAARD og Charlotte Holm KOLD.

Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at skrive eller ringe på: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller 23248182

Dato

Torsdag d. 11. maj kl. 16:00 - 22:00

Fredag d. 12. maj kl 9:00 - 22:00

Lørdag d. 13. maj kl 9:00 - 22:00

Søndag d. 14. maj kl 9:00 - 16:00

Pris

Kurset koster: 1.900kr pr person

Logi på EagleRoad: 300kr pr person (for tre overnatninger)

Kost: 900kr pr person (for ialt ni retter mad i de tre døgn kurset varer)

Adresse

EagleRoad

Krogdalsvej 10

8660 Skanderborg

Booking

Book din plads på vores bookingsystem herunder

;

Om TantraCentret

Med base i Østjylland, lever vi for at udbrede tantrisk livsfilosofi. Igennem tantramassage, foredrag, workshops, kurser og forløb, kan du fordybe dig mere i tantra fra hjertet.

Let Love flow